Nieuws

Sluiting garage op 16 maart

De garage zal uitzonderlijk gesloten zijn morgen op 16-03 de gehele dag, maandag is iedereen terug paraat!


Werken aan de spoorwegovergang

Momenteel is de overweg gesloten aan onze zaak te Anzegem maar we blijven bereikbaar voor iedereen. Vanaf de autosnelweg geen probleem en vanuit de richting Kluisbergen komende gewoon de omleiding via Tiegem volgen.


Huidige stock

We hebben redelijk wat stock momenteel binnen maar die nog niet op de site staat door het koude weer, als het weer het toelaat komt het er zo snel mogelijk op!


2013

Het gehele 2 maal 2 team wil iedereen een prettig en vreugdevol eindejaar wensen en een goed begin van 2013!


Garageregeling eindejaar.

Onze vestiging te Kruishoutem zal gesloten zijn vanaf 24-12 tot 02-01, voor de verkoop van wagens die te Kruishoutem staan kan er op afspraak iemand ter plaatse zijn, bel daarvoor gerust op 0474 11 00 22.


Eindejaar vakantieregeling verkoop

Onze filialen te Ronse en Kruishoutem zijn gesloten op maandag 24-12 & 31-12 of open op afspraak, bel daarvoor gerust naar 0474 11 00 22.
Onze vestiging te Anzegem is open van 10u tot 17u.


2 maal 2 steunt kunst!

Bekijk via deze link een kunstproject dat wij steunen, men zegge het voort!
klik hier


Verlengd weekend van 1 november

Aankomend weekend zullen de verkoopplaatsen open zijn op zaterdagdienst ttz. van 10u tot 17u, de werkplaats is wel gesloten.


Facebook wagens.

De Facebookpagina is opnieuw ingesteld zodat iedereen die vriend is kan zien welke wagens er binnen komen, zo ben je de eerste om het te weten! Dus like ons op Facebook!


Treinongeluk naast de zaak

Onze verkoper Jürgen die ooggetuige was van het treinongeval kwam gisteren op het VTM nieuws, je kan dit zien via deze link: Jürgen op VTM


Trein ontspoort net aan onze zaak van Anzegem

2 maal 2 maakt opnieuw iets mee, er is net een trein ontspoort aan onze zaak.
Meer nieuws later.


Website

Momenteel zijn we de lay-out en functionaliteit van de site aan het aanpassen. Enige opmerkingen van het gebruik of heb je suggesties? Laat gerust iets weten via de site.


Verjaardagactie

Onze patron heeft exact 33 jaar geleden de zaak begonnen, champagne voor
elke koper in september(vanaf nu)!


Hoogzomer (cabrio)tijd!

Onze cabrio’s al gezien?? Met het goede weer deze zomer (kuch) hebben we een winterprijsje geplakt op onze cabrio’s dus geniet ervan en wie weet schijnt de zon opnieuw????


ZOMERACTIE 2012!!!!

Bij de aankoop van een wagen gedurende deze zomer kan je 12 maanden mobiliteitsgarantie krijgen bovenop onze garantie! Vraag er naar bij onze verkopers.