Nieuws

Onze solden al gezien?

Wij zijn reeds enkele dagen onze prijzen aan het aanpassen, het zijn al solden bij ons!


2 maal 2 op Facebook

2 maal 2 heeft een Facebook pagina. Volg ons nu op Facebook en blijf op de hoogte van 2 maal 2 nieuws en andere berichten.


02 juni - Verlengd weekend

De verkoop is open op vrijdagmiddag en zaterdag van 10 tot 17u. De naverkoop is gesloten gedurende het gehele lange weekend.


2 maal 2 is vernieuwd

Zoals jullie al opgemerkt zullen hebben. Autobudgets 2 maal 2 is vernieuwd. De website heeft enkele cosmetische veranderingen ondergaan om beter te kunnen aansluiten met onze nieuwe naam en huisstijl. De nieuwe naam reflecteert beter onze unieke 2 jaar garantie met 2 jaar pechbijstand.


2 maal 2

Binnenkort hebben we een nieuwe naam omdat de huidige naam de lading niet meer dekt. Wij legden ons vroeger vooral toe op auto’s in de goedkopere prijsklasse, maar vandaag verkopen wij auto’s in allerlei prijscategorieën. Autobudgets wordt 2 maal 2. De 2 van 2 jaar garantie en de 2 van 2 jaar pechbijstand!


2 mei - verlengd weekend

We zijn open op maandag 2 mei te Anzegem en Zingem, de garage en Ronse zijn gesloten. Prettig weekend aan iedereen!


Ruime stock

Onze stocklijst al gezien??? Momenteel staat de teller al boven de 150!!!!
Er volgen nog verschillende wagens die al klaar staan maar nog niet op de site…


Facebook - Vind ons leuk

Wist je dat als je ons ‘Leuk vind’ op Facebook je dan direct weet welke wagens binnen komen? Als er een nieuwe wagen binnen komt krijg je een update op je Facebookprofiel van de wagen. Handig als je wat tijd hebt om te wachten op jouw ideale wagen met onze unieke 2 JAAR garantie!


Nieuw: eigen financieringsdienst ter plaatse

Vanaf nu kunnen wij u direct ter plaatse een krediet op de wagen aanbieden. Wij hebben een overeenkomst met Cofidis om direct een aanvraag online door te sturen en binnen de 20 min. kunnen we weten of de aanvraag goedgekeurd is.


Prijzenslag

Het zijn al solden bij ons, alle cabrio’s staan aan een winterprijs (alle prijzen al aangepast) en verschillende wagens zijn aangepast van prijs maar niet van voorwaarden, sla nu je slag bij ons!


Verlengd weekend 11 november.

Alle filialen zullen open zijn op 12 november van 13u30 tot 18u30 en op zaterdag 13 november van 10u tot 17u.


Minder dure diesels

Op dit moment staan er enkele minder dure diesels in alle filialen die nog niet op de site staan, kom gerust eens langs!


Minder dure wagens

Op dit moment staat te Zingem een ruime stock minder dure wagens!
Keuze uit benzine, diesel, automaat, groot of klein!!!


Jaarlijks verlof

Een goed verlof aan iedereen!!!!
Onze WERKPLAATS zal gesloten zijn vanaf 18 juli tot en met 01 augustus, de verkooppunten blijven gewoon open en zullen enkel gesloten zijn op 21 juli en 16 augustus.


Promotie op enkele wagens

PROMOTIE op enkele wagens: Ford mondeo Clipper Ghia, Renault Kangoo nieuw model en Peugeot 207!!! (De prijzen zijn inclusief de korting)