Nieuws

Nokere koerse

Morgen 14 maart is het Nokere koerse, de garage zal gesloten zijn vanaf 13u omdat de plaatselijke ronde voorbij de garage rijdt.


Facebookpagina met Timeline

2 maal 2 is vanaf vandaag overgeschakeld naar de nieuwe Facebookpagina met Timeline.


BIV nieuws (2)

Schrik om meer BIV te betalen? Hoeft niet want wij zorgen voor zekerheid door u het eventuele prijsverschil op de oude BIV te betalen en dit voor de hele maand maart!


Recent

Aan de linkerkant kan je de nieuwe handige rubriek “Recent” zien. Daar staan alle updates die op de 2 maal 2 site gebeuren, zodat u nog beter weet wat er gaande is bij ons.


BIV nieuws

Koop nu nog je wagen voor 01-03-2012 dan betaal je maar het minimum op de meeste wagens van €61 BIV !


Krokus actie

Tijdens de krokus vakantie gooien wij met extra’s, vraag ernaar bij onze verkopers!


Cabrio promotie!

Heb je de prijzen van de cabrio’s in stock al gezien? Ze staan aan een “winterprijsje” en de lente komt eraan….


BIV - Zekerheidsgarantie!

Bij ons geen zorgen over de nieuwe BIV-wetgeving vanaf 1 maart. Wij geven de opleg van de vroegere BIV bij aankoop gewoon terug, dit vanaf heden tot 31 maart 2012 (en zelfs geen kleine lettertjes)!


Tot 6 jaar garantie maar vooral met minimum 2 jaar garantie inbegrepen!

2 maal 2 zit niet stil! Wij bieden zoals vermeld vanaf nu onze wagens aan met tot 6 jaar garantie (via Cofidis financiering).
Maar vooral, steeds een minimum garantie van 2 JAAR op al onze wagens! Uniek in België!


Tot 6 jaar garantie

Wij bieden vanaf nu een uitzonderlijke garantie tot 6 jaar op onze wagens. Onze verkopers zullen u graag een woordje uitleg geven bij eventuele vragen.


STOCKVERKOOP te Zingem

Autobudgets wordt definitief 2 maal 2 en we doen vanaf vandaag een stockverkoop te Zingem met kortingen tot -25% op bepaalde modellen. Grijp nu je kans om een minder dure wagen aan te kopen.


Een financiering?

Hebt u vragen over een financiering of vragen over de maandelijkse schijven voor de afbetaling? Bel ons op 0475 334 333. Wij geven u direct antwoord!


Nieuwe knoppen op detailpagina's

2 maal 2 zit niet stil en is op de hoogte van de laatste internettrends. Daarom vindt u op de detailpagina van een auto nu onderaan knoppen om de pagina te +1’en, te Tweeten of te delen op Facebook. U kan uiteraard ook nog altijd de pagina per e-mail versturen of afdrukken.
En u kan ons natuurlijk nog altijd volgen via de 2 maal 2 pagina op Facebook!


Vakantieregeling garage

De garage zal gesloten zijn vanaf 21 juli tot 3 augustus, daarna zijn we open op minimumbezetting tot 15 augustus. Op 16 augustus zijn we opnieuw voltallig. Goed verlof aan iedereen!


Vakantieregeling verkoop

De verkoop blijft gewoon open gedurende het verlof. Goed verlof aan iedereen!